טראפלס שוקולד מהיר ופשוט

 

המצרכים:

1 כוס אגוזי קשיו, שהושרו כמה שעות במים.

200 גר' שוקולד איכותי (אני משתמשת במריר וללא חלב)

לציפוי: אבקת קקאו, או שבבי קוקוס

אופציה: אגוזים חתוכים.

 

אופן ההכנה:

טוחנים את הקשיו במעבד מזון יחד עם קצת מים, עד לקבלת מרקם חלק ושמנתי.

ממיסים בכלי קטן את השוקולד עם כף או שתיים מקרם הקשיו. הקרם מונע הידבקות של השוקולד לכלי.

מוסיפים את השוקולד המומס ליתר קרם הקשיו ומערבבים היטב. אם אתם רוצים טראפלס מועשרים יותר, זה הזמן לזרוק אל תוך התערובת גם אגוזים חתוכים.

מוזגים לתבנית לא גבוהה (רצוי לרפד אותה קודם בנייר אפיה).

מקפיאים למשך כחצי שעה או יותר.

מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות. זהירות! הטראפלס האלו מאוד טעימים, אבל לא בדיוק דיאטטיים, אז תחתכו חתיכות קטנות 🙂

מוציאים את החתיכות וזורקים לתוך כלי עם קקאו, כדי שהקקאו יעטוף כל כדור מכל צדדיו. במקום קקאו ניתן להשתמש בציפויים אחרים כמו קוקוס או אגוזים.

את הטראפלס המוכנים כדאי לשמור במקפיא, כי כשהם במקרר, הם נגמרים מהר מדי 🙂

בתיאבון!

מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s