המצרכים:
1 כוס אגוזי קשיו, שהושרו כמה שעות במים.
200 גר' שוקולד איכותי (אני משתמשת במריר וללא חלב)
לציפוי: אבקת קקאו, או שבבי קוקוס
אופציה: אגוזים חתוכים.
אופן ההכנה:
טוחנים את הקשיו במעבד מזון יחד עם קצת מים, עד לקבלת מרקם חלק ושמנתי.
ממיסים בכלי קטן את השוקולד עם כף או שתיים מקרם הקשיו. הקרם מונע הידבקות של השוקולד לכלי.
מוסיפים את השוקולד המומס ליתר קרם הקשיו ומערבבים היטב. אם אתם רוצים טראפלס מועשרים יותר, זה הזמן לזרוק אל תוך התערובת גם אגוזים חתוכים.
מוזגים לתבנית לא גבוהה (רצוי לרפד אותה קודם בנייר אפיה).
מקפיאים למשך כחצי שעה או יותר.
מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות. זהירות! הטראפלס האלו מאוד טעימים, אבל לא בדיוק דיאטטיים, אז תחתכו חתיכות קטנות 🙂
מוציאים את החתיכות וזורקים לתוך כלי עם קקאו, כדי שהקקאו יעטוף כל כדור מכל צדדיו. במקום קקאו ניתן להשתמש בציפויים אחרים כמו קוקוס או אגוזים.
את הטראפלס המוכנים כדאי לשמור במקפיא, כי כשהם במקרר, הם נגמרים מהר מדי 🙂
בתיאבון!